NAKOVANA, VIGANJ & KUĆIŠTE news

News and Tourist info portal

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

Viganj , 30.09.2016. – Danas su u poslijepodnevnim satima odigrani stolnoteniski susreti za prolazak u četvrtfinale. Iz svake od 4 skupine prošlo je po dva natjecatelja:

Skupina 1. Lukša Smolić i Svetko Bikić

Skupina 2. Ivan Antunović i Mirko Grbavac

Skupina 3. Ivica Kopić i Marko Kopić

Skupina 4. Mario Goreg i Niko Bikić

U četvrtfinalu koje počinje u subotu u 17 sati križaju se skupine 1 i 2, te 2 i 3. Odmah nakon četvrtfinale idu polufinala i finale.

Polufinalni malonogometni susreti krenuli su večeras u 20:00h. Korčulani su u prvoj utakmici svladali Lovištane sa 4:2, dok su Trpanjci lako svladali Orebić sa 5:0. Finale MNT odrati će se u subotu u 19h.

Osim finalnih utakmica stolnog tenisa i malog nogometa, u subotu nas očekuje pregršt uzbuđenja – Već s početkom u 9 sati kreču prijave za Pelješac trail sa dvije utrke – Osvajanje Grada – Nakovana (do 15 km) , te Osvajanje Ilije (do 25 km), kao i edukacijska šetnja kroz stara viganjska sela. Ove godine očekuje se rekordni broj sudionika, buduči da su za prve navedene utrke predviđene bogate nagrade za prva tri mjesta, dok će sudionici šetnje kroz sela osim majica i profesionalnog vodića, biti na nekoliko mjesta počaščeni lokalnim specijalitetima. Osim navedenog sve sudionike Rozariade organizator časti bogatom večerom uz živu svirku u Kuventu.

Odmah po završetku treking utrke kreće i start biciklističke utrke Viganj Orebić. Okupljanje i prijave za biciklističku utrku se organizira u  centru Vignja u 14h. Očekuje se preko 20 natjecatelja, a start se predviđa u 15h iz Žukovca.

Nakon biciklijade slijede finalni susreti u stolnom tenisu, te nogometu, a u 20h uz prigodnu zabavu i živu svirku dodijeliti će se i medalje, pehari te nagrade osvajačima ovogodišnje Rozariade.

 

Comments are closed.