NAKOVANA, VIGANJ & KUĆIŠTE news

News and Tourist info portal

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

CELEBRITIES VIGANJ

Posted by montun July - 31 - 2011 0 Comment

Viganj, 30.07.2011.- Osim što je Viganj poznat po maestralu koji privlači sve veći broj surfera koji šaraju Pelješkim kanalom, čini se da je ovo peliško misto postalo i odredište sve večem broju domaćih celebritya.

Već godinama u Vignju ljetuje poznata operna pjevačica Ivanka Boljkovac, a u svoj rodni kraj svako ljeto navrati i Frano Domitrović, voditelj na HTV-u, te poznati glazbenik Ante Grossi. U Vignju je nakratko došao i Ivica Kostelić, kao i novozaručeni par Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić, s kojim smo malo razgovarali. Simpatični par je nakon opuštanja na Hvaru, prije par dana posjetio i Hrvojevo rodno mjesto Kućište. Naime, Hrvoje se vaterpolom počeo zanimati igrajuči za lokalni klub KVAŠK, te je upornošću stigao do vrha hrvatskog vaterpola.

Antonija nam je kazala da je prošle godine prvi put posjetila Pelješac, gdje su ona i Hrvoje uživali na Kućiškoj noći. Ove godine su zato odlučili doći na Vignjansku feštu, međutim kao i mnogima te noći ružno vrijeme pokvarilo je provod. Sve u svemu, simpatična RTL voditeljica naglasila je kako bi iduće godine voljela provesti više vremena u Kućištu i Vignju kako bi naučila surfat, a i isprobati poznata pelješka vina. Zbog obaveza par se nije dugo zadržao, jer već 1. kolovoza Antoniju očekuju poslovne obaveze na Narodnom radiju, a Hrvoje odlazi na Sardiniju gdje je potpisao jednogodišnji ugovor za tamošnji klub Promogest Quartu.

Donosimo i sliku mladih Vignjana s Jelenom Rozgom, koja doduše nije posjetila Viganj, ali su zato Vignjani otišli na njen koncert u Orebiću.