NAKOVANA, VIGANJ & KUĆIŠTE news

News and Tourist info portal

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

VATROGASNI TURNIR – VIGANJ 3. MJESTO

Posted by montun May - 13 - 2015 0 Comment

Orebić, utorak 12.05.2015. Na SRC Dalmatino u Orebiću održan je tradicionalni malonogometni turnir lokalnih DVD-ova koje je ove godine okupilo ekipe iz Vignja , Orebića, Kune i Korčule.

Izvještaj: Pavle Javorčić, slike: Ante Vidulin

Prvu utakmicu Kuna je igrala protiv Korčule i dobila  3:2, a u drugoj je DVD Viganj izgubio od Orebića 8:2 (za Viganj su golove dali Mario Ivanković i Vedran Vidović). U borbi za treće mjesto DVD Viganj dobio je DVD Korčulu 7:3 (Mario Ivanković je dao 5 golova i Vidović i Javorčić po gol). Turnir je osvojio DVD Orebić koji je u finalu bio bolji od DVD Kune.

Velike pohvale idu Mario Ivankoviću za postignutih 5 golova, te naročito golmanu Vignja Teu Žuveli koji je  iako u ranim pedesetim  branio protiv Korčule kao mladić, te mu je zbog zasluga odana čast da primi pokal u ime ekipe. Prvu utakmicu protiv Orebića branio je Antonio Milat.

Nakon utakmice domaćin DVD Orebić organizirao je tradicionalnu zakusku za sve učesnike.

Za DVD Viganj su igrali: Marko Kopić, Vedran Vidović, Dario Roso, Teo Žuvela, Antonio Milat, Dinko Ivanković, Ivo Mustapić, Mario Ivanković, Nikola Petrić, Luka Cvitanović, Slaven Roso i Pavle Javorčić uz moralnu podršku Antonia Rosa i Luke Kopića.

Comments are closed.